Μουσική για τον Γάμο σας

Γάμος

Στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής η μέρα του γάμου σας είναι μοναδική! 
 
Γι' αυτή την ξεχωριστή ημέρα, μοναδικό μας μέλημα είναι η δική σας χαρά και ευτυχία. Αυτό που έχει σημασία στην εταιρεία μας είναι να βρίσκουμε προτάσεις και λύσεις στο κάθε ζευγάρι γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ημέρα του γάμου για εσάς και τους προσκεκλημένους σας. Η επιλεγμένη ομάδα της Music4u, θα φροντίσει για την άψογη μουσική κάλυψη του γάμου στη δεξίωση σας. Σκοπός μας, ο γάμος σας να είναι διασκεδαστικός, να ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και να αντανακλά το στυλ σας. Επιθυμία μας, είναι να διασφαλίσουμε ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σας όχι μόνο πληρούνται αλλά υπερβαίνονται! Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστή ατμόσφαιρα έχοντας γνώση του αντικειμένου μας και φροντίζοντας το γάμο σας με κύρος και υπευθυνότητα. Προτεραιότητα μας είναι η εμπιστοσύνη που εσείς μας δείχνετε.  
 
Προετοιμασία Πριν το Γάμο: 
 
Σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της βραδιάς αποτελεί η καλή προετοιμασία πολλές μέρες πριν το γάμο. Συνοπτικά τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής: 
 
• Συνάντηση με το ζευγάρι για τις μουσικές επιλογές της βραδιάς. 
• Ποικιλία μουσικών προτάσεων του Dj γάμου στο ζευγάρι. 
• Ηχητική Κάλυψη του γάμου ανάλογα με τον αριθμό των προσκεκλημένων. 
• Playlist ανάλογα με την κουλτούρα των παραβρισκόμενων (δημοτικά, νησιώτικα, λαϊκά, κ.α. ) 
• Οργάνωση των Εφέ του Γάμου με φωτορυθμικά, πυροτεχνήματα και βεγγαλικά τόσο στην εκκλησία όσο και στο χώρο της δεξίωσης.
 
Κανονίζουμε ραντεβού στον χώρο μας για να οργανώσουμε το μουσικό πρόγραμμα της δεξίωσης ! Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε καλύτερα έτσι ώστε να έχουμε πιο άνετη επικοινωνία ! Σας προτείνουμε μουσικές επιλογές ελληνικές και ξένες για την είσοδο, την τούρτα, τον χορό σας ! Αναλύουμε όλα τα ακούσματα των καλεσμένων σας για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι ! Δεν υπάρχει περιορισμός συναντήσεων έως ότου διευθετηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια! Ερχόμαστε πάντα 1 ώρα νωρίτερα στον χώρο όπου θα γίνει η δεξίωση! Ερχόμαστε πάντα με δικά μας μηχανήματα και φωτορυθμικά ! Ο Dj αποχωρεί και η μουσική σταματάει μόνο όταν φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος σας ! Επιπλέον οργανώνουμε μαζί και το πάρτι που θα κάνετε την ημέρα που θα γίνουν τα κρεβάτια ! Πολύ βασικό ρόλο παίζει αυτή η κατηγορία καθώς έτσι βλέπουμε σε live χρόνο τα μουσικά ακούσματα που αρέσουν στους καλεσμένους σας έτσι ώστε η ημέρα της δεξίωσης να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους ! 
 
Μας αρέσει το κέφι και ο χορός να μην τελειώνει ποτέ !!! 
Και όλα αυτά στις οικονομικότερες τιμές !! 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜE..