Ποιοί Είμαστε

Η Music4u είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων και προσφέρει μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη γάμου, βάπτισης, party, event. Αποτελείται από επιλεγμένους συνεργάτες (dj’s, παιδαγωγούς, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, χορευτές, τραγουδιστές) καθώς και από ένα άρτια τεχνικό team, οι οποίοι έχουν την ικανότητα και το πάθος να ενθουσιάσουν σε κάθε εκδήλωση με τις μουσικές τους επιλογές, την ιδανική φωτιστική ατμόσφαιρα και με την καλαίσθητη παρουσίαση του εξοπλισμού μας. Όλα αυτά στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές και οικονομικές λύσεις. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών σας θέλοντας να γίνει η κάθε εκδήλωση σας μια μοναδική εμπειρία ! Μπορούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα της ξένης και ελληνικής μουσικής και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Για τον γάμο σας, την βάπτιση, το πάρτι και ότι άλλο έχει σχέση με την μουσική και ηχητική κάλυψη να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι έτσι όπως το είχατε φανταστεί ! 
 
Οι DJ Κώστας Μαραβέλιας, Βαγγέλης Μανδίκος και μία πλειάδα συνεργατών μετά από μακρόχρονη πείρα στον χώρο της μουσικής και των εκδηλώσεων με απόλυτο επαγγελματισμό και αγάπη για το αντικείμενο σας εξασφαλίζουν μια πλήρως επιτυχημένη εκδήλωση. 
 
Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο η δική σας όσο και των προσκεκλημένων σας. 
 
Για την επίτευξη αυτού του στόχου φροντίζουμε να υπάρχει μεταξύ μας συνεχόμενη επικοινωνία και είμαστε δίπλα σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.